Start Beheer van documenten Meerdere documenten tegelijk archiveren

Meerdere documenten tegelijk archiveren

Door bonnen te archiveren, worden alleen de meest recente en relevante facturen weergegeven, terwijl oudere facturen veilig worden opgeslagen.

1. Klik op “Documenten” in het menu aan de linkerkant.

2. Stel onder het filter “Status & betaling” de archiefstatus in op “Niet gearchiveerd” en klik vervolgens op “Toepassen“.

3. Schakel over naar de “Lijstweergave” in de documentweergave.

4. Selecteer de gewenste documenten door op de witte selectievakjes te klikken. Om alle documenten te selecteren, vink je het vakje in de kolomkop aan.

5. Nadat u de gewenste documenten hebt geselecteerd, klikt u op het mappictogram rechtsboven.

6. Bevestig met “Ja” in het volgende venster.

Als u wilt weten hoe u afzonderlijke documenten kunt archiveren, klik dan
hier
en als u wilt weten hoe u gearchiveerde documenten kunt herstellen, klik dan
hier