Start Synchronisaties/Integraties Ik gebruik Printout Designer om facturen te maken. Hoe synchroniseer ik deze met mijn GetMyInvoices-account?

Ik gebruik Printout Designer om facturen te maken. Hoe synchroniseer ik deze met mijn GetMyInvoices-account?

Als u Printout Designer gebruikt om facturen te genereren, kunt u deze synchroniseren met uw GetMyInvoices-account met behulp van de functie Central Email Inbox / Receipts Inbox. Dit vereenvoudigt uw workflow voor factuurautomatisering verder, vooral als u te maken heeft met grote hoeveelheden nieuw gegenereerde facturen in Printout Designer. Hier leest u hoe u zowel uw Printout Designer- als GetMyInvoices-accounts kunt configureren om uw facturen naadloos te synchroniseren tussen deze twee platforms.

Stap 1. Navigeer vanuit uw GetMyInvoices-accountdashboard naar uw centrale e-mailinbox (mailpictogram) in de rechterbovenhoek. Kopieer of noteer het postvak IN van uw betalingsbewijzen (het ziet er als volgt uit: [email protected]). U hebt dit nodig om e-mailautomatisering in uw Printout Designer-account te configureren, zoals weergegeven in de volgende stappen.

Stap 2. Meld u aan bij uw Printout Designer-account en navigeer vervolgens naar E-mail> Sjablonen in het menu aan de linkerkant. Klik op ‘Maken’ om een e-mailsjabloon te configureren.

Stap 3. Vul op de pagina voor het maken van een e-mailsjabloon de factuurinformatie in die u op het definitieve factuurdocument wilt zien. Plak of typ onder ‘Naar adres’ het centrale e-mailpostvakadres van uw GetMyInvoices-account. Klik op ‘Opslaan’ om het maken van de nieuwe e-mailsjabloon te voltooien.

Stap 4. Nadat u uw aangepaste e-mailsjabloon hebt gemaakt, navigeert u naar Automatiseringsregels> E-mail in uw Printout Designer-dashboard om de e-mailautomatiseringsregel voor GetMyInvoices in te stellen.

Stap 5. Vul de verplichte velden in op de pagina E-mailautomatisering:

Stap 6. Klik op ‘Update’ om uw wijzigingen op te slaan.

Nadat u de aangepaste e-mailsjabloon en de bijbehorende regel voor e-mailautomatisering heeft geconfigureerd in uw Printout Designer-account, bent u helemaal klaar. Elke triggergebeurtenis die u in Printout Designer heeft gespecificeerd, activeert het doorsturen van nieuw gegenereerde facturen naar uw GetMyInvoices-account via de centrale e-mailinbox. Om deze facturen in uw GetMyInvoices-account te zien, klikt u eenvoudig op ‘Documenten’ in het menu aan de linkerkant op het GetMyInvoices-dashboard.